koncertszervezo.hu-

"A fiatal, mindösszesen 6 éves Down For Whatever már több ízben bejárta az országot és dinamikus, pörgős színpadi produkciójuk minden alkalommal magával ragadja a közönséget. A zenekar a nemzetközi dallamos, modern rock és - metal vonalat követi, immáron teljesen magyar nyelven. Sikerüket mi sem mutatja jobban, mint a folyamatosan növekvő youtube nézettségeik és hallgatottságaik, valamint a napról napra bővülő közönségük. 2020-ban a második, Zuhanás c. nagylemezüket teltház előtt mutatták be az Akvárium Klubban, majd az ezt követő év elején, az "A DAL 2021" műsorában egészen az elődöntőig meneteltek az album címadó dalával.
2021 őszén a Depresszió vendégeiként vettek részt venni a zenekar országos turnéján.
2022-ben a ROAD tavaszi turnéjának vendégzenekaraként fognak színpadra állni. Mindeközben pedig folyamatosan csepegtetni fogják a harmadik nagylemezük dalait a publikumnak.
2022 őszén egy nagyszabású lemezbemutató koncertre készülnek, melyen a már ismert dalok mellett a legújabb Down For Whatever számok is megszólalnak majd.
A Down For Whatever hivatalos oldalán a zenekar munkásságán túl minden egyéb információ megtalálható a magyar modern metal legújabb generációjának úttörőiről.”

RENDELJE MEG
KÖZVETLENÜL A ZENEKAR MENEDZSMENTJÉTŐL:

fel