"Loading..."

Emelet

Emelet

Emelet fotók
Emelet fotók
Emelet fotók
Emelet fotók

A produkcióról

Patkó Béla Kiki és Berkes Gábor gondolt egyet és létrehoztak egy új koncertzenekart, ΞMΞLΞT elnevezéssel, azzal a céllal, hogy a régi dalaik ne vesszenek el.
A név hallatán arra gondolhatnánk, hogy kizárólag a méltán ikonikus zenekarnak mondott EE dalait hallhatják a koncertekre ellátogató rajongók. Azonban nagyot tévednek azok, akik így gondolják. Az alapötletet Patkó Béla Kiki az elmúlt években adott önálló estjei adták, ugyanis ezeken a koncerteken – az átdolgozott EE dalok mellett - helyet kaptak Kiki régebbi és újabb szóló dalai is. Így lesz ez most is, azzal a különbséggel, hogy nem akusztikus, hanem nagykoncertre kompatibilis hangszerelésben játsszák a dalokat.
Béla és Gábor, az ΞMΞLΞT-tel párhuzamosan, továbbra is dolgoznak önálló munkáikon. Kiki szeretne minél több új dallal előrukkolni, amelyek majd szintén bekerülnek a jövőbeni koncertek műsorába. Gábor továbbra is a zeneszerzésnek él, színházi darabokon munkálkodik. Ahogy az eddigi koncerteken, így most is nagyszerű zenészek csatlakoztak a hozzájuk, Hastó Zsolt és Kelemen Tamás személyében.
Az ΞMΞLΞT koncertjein, mai kornak megfelelő elektronikus hangzásba öltöztették a nyolcvanas évek zenéit úgy, hogy a karakterei a daloknak megmaradtak.
Ők, a XXI. századi retró megtestesítői!

Rendelje meg a produkciót most azonnal!


Kapcsolat

Telefon
+36 20 919 6622
Maszler László

+36 70 626 9033
Krizsa Judit

Videók

Emelet

SZERETNÉ RENDEZVÉNYÉRE MEGRENDELNI A PRODUKCIÓT?