"Loading..."

TNT

TNT koncertfotók
TNT koncertfotók
TNT koncertfotók
TNT koncertfotók

A produkcióról

“Másfél óra felejthetetlen retro robbanás! Ezt garantálja a TNT!”

A régi dallamokat, fiatal korunk meghatározó slágereit mindig jó érzés újra és újra hallgatni, mert csodálatos emlékeket idéz fel. A TNT a magyar popzenei paletta egyik legkiemelkedőbb zenekara volt, mely 20 év után is töretlen sikerekkel, teltházas koncertekkel büszkélkedhet. 4 platina, 5 arany és 1 dupla platina lemez! Ez bizonyítja a fülbemászó dallamok sikerét!

"Titkos üzenet", "Fogd a kezem", "Ha nem jön álom a szememre"… - ezek a címek mindenkinek ismerősen csengenek, hiszen mindenki esett már szerelembe, vagy éppen szakított a hőn szeretettel.

A Zenekar két frontembere Dobrády Ákos és Zuber "Inti" Krisztián, akik mögött egy méltán elismert Zenészekből álló csapat garantálja a felhőtlen szórakozást, napjaink legmodernebb hang-és fénytechnikájával, LED falas show-elemekkel, kitűnő hangzásban, professzionális hangszereléssel.

Három teltházas Kisstadion koncert után 2011-ben az Arénát töltötte meg rajongóival a TNT, ezen kívül minden évben jelen vannak a legfelkapottabb nyári szabadtéri szórakozóhelyen a Budapest Parkban, de a Volt fesztivál látogatói is évről évre átélhetik a retro érzést.

Rendelje meg a produkciót most azonnal!


Kapcsolat

Telefon
+36 30 467 4647
Szabó Attila

Videók

TNT

SZERETNÉ RENDEZVÉNYÉRE MEGRENDELNI A TNT PRODUKCIÓT?