koncertszervezo.huPaddy & The Rats logó

-

Hogy miért ’Patkányok’? A zenekar véleménye szerint a punk, mint zenei stílus, hasonló a patkányokhoz az állatvilágban: mocskos és kártékony – és ők pont ilyenek akartak lenni, amikor a kocsmazenét keresztezték a mocskos punk rockkal. Ezt megfűszerezték ír és kelta zenei elemekkel, de érezni a stíluson a vidám és részegen kiválóan táncolható kalóz és a tengerésznóták hangulatát is.

A Paddy & The Rats zenekart 2008-ban alapították, évente 60-80 koncertet adott kis klubokban és nagy fesztiválokon egyaránt, Németországtól kezdve, Olaszországon, Franciaországon, Belgiumon, Lengyelországon keresztül több mint 20 országban és eljutott olyan távoli helyekre is, mint Svédország vagy Oroszország. Turnéztak az Ignite, az In Extremo, a Subway To Sally és a Russkaja együttesekkel és eljutottak például Európa legnagyobb rockfesztiváljára, a Wacken-re is.

2021 végén tragikus hirtelenséggel elhunyt a harmonikás Bernie, akinek utolsó játékát még sikerült rögzíteni a zenekar 2022-ben megjelent, From Wasteland To Wonderland című lemezén.

15. Jubileumi évüket követően a zenekar új lemezén dolgozik gőzerővel.

RENDELJE MEG
KÖZVETLENÜL A ZENEKAR MENEDZSMENTJÉTŐL:

Szervezés: Szűcs Mihály
+36 20 910 5312
szm@koncertszervezo.hu

fel