koncertszervezo.huFIRKIN

-

Az őrült energia
A Fonogram-díjas Firkin zenekar 15 év alatt több mint 750 önálló koncertet adott 18 országban (Kanada, Egyesült Királyság, Spanyolország, Franciaország, Olaszország, Hollandia, Belgium, Svájc, Szerbia, Szlovénia, Németország, Ausztria, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Románia, Ukrajna, Magyarország).
A zenekar nemzetközi szinten is elismert, kedvelt együttessé lépett elő, hűséges rajongótáborral, ami nem csoda, hisz koncertjeik igazi örömünnepek, nagy bulihangulattal, minőségi zenéléssel. A közönséggel való őszinte és baráti viszonyulásuknak eredménye az egyre bővülő Firkin-család (Firkin Family), amelynek közös jelmondata lett a legutóbbi album címe is: We Are The Ones!

A Firkin neves helyszíneken lépett már fel önálló show-jaival, mint például itthon a MÜPA, a Sziget Fesztivál, külföldön a legrangosabb fesztiválok nagyszínpadain, mint a Wacken (metal), Summer Breeze (rock), Rockharz (rock), Montreux Jazz Festival (jazz). Hazai és nemzetközi díjakkal is elismerték munkásságukat (Fonogram, Independent Music Awards, The USA Songwriting Competition).

2024-ben két Firkin-koncertsorozat indul el párhuzamosan Magyarországon: a felnőtteknek szóló "How We Love"-turné, illetve gyerekeknek szóló, a színházi előadás koncertszínpadra szcenírozott "Rumini" -turnéja.

RENDELJE MEG
KÖZVETLENÜL A ZENEKAR MENEDZSMENTJÉTŐL:

fel